Hedda och jag på sommarmöte i Helsingborg

I Fredriksdals nya utekonferensrum under tälttak mitt i den grönskande parken arrangerade Författarcentrum Syd sitt sommarmöte den 12 augusti som handlade om författarskapets olika sidor och kreativa processer, den här gången med tonvikt på reflektioner och nya möjliga vägar framåt efter Coronapandemin. Sölve Dalhlgren från Boktugg pratade om bokbranschen efter Coronapandemin och den senaste utveckligen. Jag hade äran att få berätta om arbetet med  ”Fånga ljuset” och hur karaktären Hedda kom till, vad som inspirerat till skrivandet och lite om researcharbetet. Dagen innehöll även uppläsningar från egna verk vilket jag tyvärr missade.

På bilden Anna Alsmark från Författarcentrum Syd och jag. Foto Eva Ullerud.

Mer information och bilder finns på Författarccntrum Syds Facebook-sida

Det här inlägget postades i Texter. Bokmärk permalänken.